Heroes



Ce au in comun Captain Planet si Heroes?

Amandoua serialele au actiunea concentrata asupra "echipelor" a caror poveste este prezentata.Atat in Captain Planet cat si in Heroes fiecare membru al echipei are o anumita putere, iar impreuna sunt de neinvins. Si cu toate astea, in fiecare dintre seriale exista un personaj cu o putere aparte. 
 
In desenele animate, patru dintre Planetari au inele care se bazează pe clasice elemente: Pământ, Foc, Vant şi Apă. Celui de-al cincilea membru ii este dat un inel numit "Heart", care reprezintă dragostea.
 
In Heroes, Peter Petrelli apare intr-o secventa cu tatal sau, care ii spune ca va reusi intr-un final sa salveze lumea, pentru ca el are o putere mai mare decat a celorlalti: dragostea.
 
Aceste lucruri mi-au fost de ajuns sa pot face o legatura intre cele doua seriale. Pare uimitor ideea de a contura o echipa de oameni cu diferite puteri, cu oameni ai extremelor, cei mai buni dintre cei mai buni, si alaturi de ei sa pui si dragostea. Realizatorii acestor filme au pus in practica ceea ce a fost foarte mult vehiculat in istorie si nu numai: dragostea a condus la razboaie, a dat putere de a construi regate, practic ea a condus lumea.

Pare un cliseu, dar daca privim cu atentie, si noi zi de zi suntem purtati de aceasi forta. Construim "regate" pentru noi si iubirile noastre, suferim atunci cand le pierdem, suntem in al noulea cer atunci cand suntem iubiti, cand punem capul pe perna ne gadim la ce iubim si nu e langa noi, cautam mereu prezenta celor dragi in viata noastra.

Oricat am fi de "mari", de puternici, de intelepti, de neinvins, dragostea e cea care ne ridica sau ne doboara..indiferent. Pana la urma suntem oameni, iar ceea ce ne face eroi este acea putere magica: dragostea!
 
Eu pot. Eu sunt erou!
Etichete: edit post
0 Responses
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu