Te caut...

Te caut in forfota orasului, te caut in linistea noptii si in bataia lunii. Te caut intre copertile cartilor ce zac prafuite in biblioteci uitate de lume. Te caut in varf de munte, in mijlocul zapezii, inghetata, cersind o sarutare calda. Te caut la poalele muntelui, unde padurile se imbratiseaza, unde iarba abia rasare de sub pamant, iar mieii zburda nestingheriți. Si ce daca lupii vin din departare urland a foame? E primavara.

Te caut la șes, undeva pierduta-n flori si scaldata in miros de iarba, cu rochia-ti alba fluturand in vant, ca aripi de inger pierdut la tara. E vara iubire si dorintele ne topesc mai aprig ca soarele ce arde cerul.
Te caut in largul marii si printre valurile ei, ma scufund in abis dupa tine, si te caut si te caut, prin corali si fire de nisip, te caut maluri intregi, dar raman doar sare si sudoare.

Te caut dincolo de granite, si tu ma cauti, si ne cautam iubire, si ne lovim umerii, ne aruncam ocheade si nu ne recunoastem printre frunze. Caci cautarea m-a uscat, si pielea mi-i toamna, iar ochii ni s-au lipit de cate lacrimi am vazut in drumul nostru.

Opreste-te din cautare iubire, caci pamantul e rotund si nu te voi astepta la vreun colt de lume. Timpul trece, si vine iarna iar. Si cine stie daca vei gasi o sarutare sa te-ncalzeasca, caci eu am obosit si ma doare departarea.
0 Responses
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu