Free SMS

Tocmai am testat un site de free SMS  :D Tot ce trebuie făcut este un cont. Introduceți datele care vi se cer, numărul de telefon, iar la ultimul pas vi se va cere un cod ce îl veți primi pe telefon (de precizat: completați cu adevăratul vostru număr de telefon, putând altfel sa primiți acel cod).

Done! Acum aveți sms nelimitat. Deocamdată este testat în Orange și Cosmote.

Singurul dezavantaj este că mesajul este trimis cu un număr oarecare și nu cu numărul contului.


http://www.moove.ro/

Enjoy!


via dupaBloguri

UPDATE: din pacate sms-urile pot fi trimise doar către numere ale reţelelor de telefonie mobilă din țară.
Sfat: nu încercați să sunați la numerele de telefon de la care vă sunt trimise sms-urile. O să vi se pară că încă apelați, când defapt a început de mult să vă taxeze. E testat :D

UPDATE2: am citit un comentariu de pe un blog, lăsat presupun de la cineva din "spatele" site-ului care găzduiește serviciul de free sms, unde spunea: "Moove trimite mesaje de pe multe mii de numere unde exista capacitate, nu de pe numărul indicat la înregistrare. Cu toate astea, reply-ul la sms-ul primit de la 07xxxxx este direcționat către numărul indicat la înregistrare." Problema însă este alta. Reply-ul primit nu conţine decât primul cuvânt din mesaj. De ce, nu ştiu! Oricum moove.ro este deocamdată în varianta beta, deci este posibil să rezolve problema.
Etichete: edit post
0 Responses
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu