...

lacrimile nu te fac fragila. ci sufletul tau curat. si nu ma satur sa te privesc din umbra. iti atingi usor gatul, ti-ai dori sa nu fi inconjurata de atata lume. vrei sa plangi in voie. vrei sa iti eliberezi duhul ce mihnit iti cere o clipa de ragaz.

te-as strange in brate, ca sa imi ierti toate lacrimile ce le-ai varsat pentru mine. dar mana ta..adusa incet la gat e tabloul ce l-as picta pe pleoape. si gustul tau pe buzele mele. nu ma satur de tine. as opri universul intreg pentru a te putea privi. esti nemarginirea in care vreau sa ma pierd, caci ai gratia unei promisiuni de eliberare. 

daca visul de libertate la care soldatii prinsi in transee visau, in noroi si praf de pusca, daca visul lor ar prinde viata, ar avea mainile tale albe si parul prins, lasand gatul descoperit; l-ar fi atins cu timiditatea unei virgine si ar fi taiat in doua frica cu privirea ta. ar fi cucerit pamant si mare, si s-ar fi intors intregi acasa doar pentru a saruta inca o data gura ta.

nu stiu ce laturi m-au prins, dar nu mai zbor iubire. si pamantul are un gust metalic de plumb. deschide-ti bratele si primeste-ma. 
0 Responses
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu