Pentru ce?

Doamne deschide cerul pentru mine. Genunchii de piatră se îndoaie. Cad cu neputința mea la Tine. Ascultă ruga mea, nu îți întoarce faţa de la mine. M-aş revolta și m-aş bate cu cerul tot, dar Doamne lacrimi curg și îngerii nu le mai numără.

Te-ai închis dincolo de nouri, și ne-ai lăsat aici fără izbândă, pierduți și rătăciți. Ai pus în noi iubire și nu ne-ai dat omul căruia să i-o oferim, ne-ai făcut jumătăți și ne-ai împrăștiat pe tot pământul, ne-ai dat ochi să vedem dezastrul și buze să gustăm amarul. Ne-ai făcut puternici să zdrobim inimi și neînfricați să ucidem vise. Ne-ai dat înțelepciune să înșelăm și răbdare să jucăm iubirea la cărți. Ne-ai dat pământ să îl străbatem și dorința să îl cucerim, însă nu i-ai dat capăt. Umblăm bezmetici să îi aflăm sfârșitul, să ne ascundem în colțurile lui, dar el e rotund și Doamne, unde să fugim?

Ne-ai dat fluturi să îi strângem în pumni, nisip să îl adunăm în clepsidre, soare să îl ascundem sub perdele, dar nu ne-ai dat un colţ de cer! Un colţ de paradis în care să ne spălăm rănile și să ștergem durerea. Ne-ai dat cuvinte să mințim, să rănim, dar prea puține să ne cerem iertare, prea puține să ne scriem iubirea, prea puține să ne cântăm durerea.


Cobori din ceruri Doamne și răspunde-mi! Pentru ce?
Etichete: , edit post
11 Responses
  1. Baby R. Says:

    pentru ca fiecare are destinul lui, norocul lui. si pentru ca la sfarsit fiecare merita o sansa...fiecare are un suflet...fiecare merita un zambet!!!!!!! :*


  2. Mih Says:

    Crezi? Putini sunt cei care pot oferi o noua sansa. Si oare ar mai fi la fel?


  3. Baby R. Says:

    nu cred, sunt sigura. toti avem nevoie de o sansa! toti! niciodata nu e la fel, dar uneori poate fi mai bine!


  4. Dianna Says:

    cine e lutul să ceară socoteală Olarului?


  5. Mih Says:

    Baby R. ai dreptate, uneori poate fi mai bine. Toti avem nevoie, dar nu toti o meritam, sau o primim.

    Dianna, nu e lutul decat lut. Dar suntem mai mult decat lut.


  6. Există momente în viaţa fiecăruia în care îşi pune astfel de întrebări. Rezultatul lor e mai curând acumularea de noi întrebări decât aflarea de răspunsuri.


  7. Ruxi Says:

    mereu am crezut ca oamenii merita o a doua sansa, oricat de mult au gresit. dar...multi profita de bunatatea sufletului tau si cer sanse la nesfarsit. degeaba le oferi, pentru ca rezultatul e acelasi.

    incep sa nu mai cred in sanse, in dorinta celui ce a gresit de a demonstra ca se poate schimba si-n promisiunile cum ca va fi altfel.

    foarte frumos ai scris..


  8. Mih Says:

    Ruxi, multumesc pentru cuvinte. Pana la urma, schimbarea vine cand chiar ne dorim. O a doua sansa se va transforma imediat in a treia, a patra si tot asa.


  9. Mih Says:

    Răzvan, mereu cu cât vom încerca să rezolvăm misterul din jurul unor lucruri ne vom afunda și mai mult. Toate se învârt într-un cerc vicios.


  10. d b Says:

    Citisem undeva ca orbii nu cred in culoare,cum surzii nu cred in sunet,la fel cum oamenii nu cred in oameni.Ca inchidem toti ochii si ne astupam urechiile la credintele altora.
    Daca noi nu credem in noi?cum putem oare reusi sa credem in altceva.Noi ne-am ratacit singuri printre cuvinte,noi am mintit si ucis.Noi ne-am sapat groapa si tot noi trebuie sa ne ajutam sa iesim din ea.


  11. Unknown Says:

    Vali Sterian - Vino Doamne


:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu