Ultimul an de studenţie

Cum era de așteptat după o săptămână de facultate și trezit prea dimineață, vineri seara ne-a prins cu chef de...relaxare. Aşa că am vrăjit-o pe "concubina" mea și am chemat fetele (:P) la o seară în stilul nostru, fără club, fără destrăbălare. O bere, ceai pentru "bebeluși" și ceva de ronțăit, cât încă mai avem cu ce. Şi zic asta pentru că pe zi ce trece ne simțim tot mai moșnegei și băbuțe.


Surpriza serii a fost apariția "vedetei" grupului, care ar fi trebuit să fie în drum spre locul de baştină, dar a renunțat în ultima clipă, cedând rugăminţilor mele și tentației de a petrece o noapte alături de fanul ei preferat.

Îmi pare rău pentru restul colegilor, care și-ar fi dorit să ia parte la micul nostru dezmăț, dar ca să nu fie trişti, nu le voi spune că am avut apartamentul liber, că la miezul nopții mâncam cartofi copți și că am deschis și sticla aia bună de vin. Rămâne între noi. Data viitoare promit că o să facem invitaţie deschisă. Promit o seară de clătite.

O să duc dorul acestor seri, și a glumelor spuse în pauzele de laboratoare. Vorba cuiva: "Ce scumpi suntem noi ăștia din 3A".

Şi ca să închei în atmosfera de aseară, din toate "puncturile" de vedere :))
Discuție între o "semi-piţi" și un admirator ce și-a încercat norocul formând la întâmplare un număr de telefon:
Ea: Şi ce culoare crezi că am la păr?
El: Blondă?
Ea: Nu.
El: Brunetă?
Ea: Nu.
El: Roşcată?
Ea: Nu. Hai că mai e o singură variantă. Zi-o și pe asta acuma.
El: Creață?
Noi: :)) =)) =)) (culmea chiar o nimerise)


----------
Voi sunteți dragi inimii mele, o a doua familie de care am nevoie. Vă mulțumesc :)
Etichete: edit post
18 Responses
  1. Baby R. Says:

    cunosc sentimentul cu a doua familie. :) e frumos ;)


  2. Mih Says:

    @Baby R. - întradevăr, e frumos. Păcat că se va termina în curând :(
    Înseamnă că și tu ești o norocoasă :P


  3. Baby R. Says:

    daaa...am noroc cu ei...cand e de clatite e crima...ca nu se aduna mai mult de 2 clatite :)). cel mai drag imi e cand suntem adunati si mancam toti din aceeasi farfurie la gramada.


  4. rox Says:

    vreau clatite. ;))


  5. Mih Says:

    @Baby R.- la noi se aduna clatitele, că doi le fac, cativa le pazim. Cat despre mancare si noi cam la un weekend incercam sa gatim cate ceva bun. Sau cand trimite mama pachet atunci mai impart cu cine se nimereste atunci. Oricum, aceste scene sunt prea profunde in simplitatea lor.

    @Rox - pai tu esti specialista, eu doar le pazesc, dar daca vrei iti pun in atasament vreo cateva si iti trimit :P


  6. Baby R. Says:

    la mine doamna mea gateste dupa preferinta lor, cel mai des muschi umplut cu ciuperci. daca apuca pachetul 2 zile e bine. sunt cele mai dragi momente. si dupa o masa cu mancare trimisa de doamna mea, se termina cu un apel catre ea, pus pe difuzor...si cu un multumesc din gura tuturor. :)


  7. Mih Says:

    @Baby R. - ah ce bine suna. La mine trimite vin de casa. Care la fel nu prinde prea mult. Mai ascund eu cate o sticla pentru zile negre. Doamna ta tre` sa fie foarte fericita ca este asa aprecita. Si mama mea vine wekendul asta la mine, e nevoie pentru o figura atasata celei care ne trimite zacusca(elixirul studentului cum ar zice cineva :P ) si vinut. :)

    Pff..chiar ca o sa duc lipsa acestor vremuri :(


  8. Baby R. Says:

    sa iti zic ca atunci cand ma suna nu ma mai intreaba ca inainte, ce vreau eu de mancare, intreaba ce vor ceilalti. Si se voteaza ;)) e frumos. Mie imi e drag tot ce are legatura cu ei. Cand merg acasa nu ma suna pe mine, suna pe doamna mea sa intrebe ce face de papa. Chestiile astea...smulg un zambet. :)


  9. Mih Says:

    @Baby R. - doar un zambet? Abia in momentele alea savurezi viata si intelegi ce acele citate despre prietenie si iubire au pornit exact din astfel de povesti. Poti spune cu mana pe inima ca esti o norocoasa. Nimic pe lumea asta nu poate depasi aceste momente. Pff..deja imi imaginez ce frumos. :)


  10. Mih Says:

    ^ Prieteni = nebunii care golesc frigidere nu? :))


  11. Baby R. Says:

    daaaaaaaa :D. sunt 2 baietii si inca 2-3 fete. dar ei doi...sunt febletiile mele. si daca vreau sa fac cumpar ceva pentru unul din ei, nu pot, ca celalalt e gelos. imi sunt dragi toti. daca treci vreodata prin Timisoara, te invit la o masa de-a noastra.
    ps. prosoapele de baie au rol de babetica :))


  12. Mih Says:

    ^ Multumesc de invitatie >:D< :* Cam departe de Iasi, dar de asemenea, daca ai trecere, te invitam la o cana de vin fiert, si putina afectiune(specialitatea casei) :))

    Interesant faza cu prosoapele de baie :)) Si la baie folosim babetica? :P


  13. Baby R. Says:

    acolo fiecare se descurca...nu ma bag :)). stiu doar ca weekendul asta cand am fost acasa, m-a intrebat doamna mea de ce pe prosoapele de baie e mancare :)) si raspunsul e...babeticaaaa :)). afectiunea e la ordinea zilei. Adica na, pentru noi e ceva normal.


  14. Mih Says:

    Foarte frumos. Nu pot decat sa te felicit pentru ceea ce ai acolo. :)


  15. Baby R. Says:

    multumesc la fel :)


  16. E bine ca stii sa iti formezi amintiri frumoase >:D<


  17. Vali Says:

    Oare de ce abia spre final incepem sa pretuim acele lucruri / momente care se sfarsesc? Personal, mereu am zis: "Urmatoarea etapa o sa o pretuiesc mai mult, o sa o traiesc mai frumos". Insa niciodata nu s`a intamplat asa...


  18. Mih Says:

    Vali, pretuim abia la sfarsit, cand simtim funia stransa in jurul nostru. Din pacate. :(


:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu