Ce-am fost odata

Poate chiar au dreptate. Poate m-am schimbat. Poate sunt mai rece, mai departe, poate am inchis toate usile. Si cu siguranta am baricadat fiecare iesire si intrare. Vremurile s-au schimbat. Relatiile nu mai sunt sigure, orice vant aduce o schimbare, si nu in bine. Prietenii iti intorc spatele, isi imbraca mereu alta haina. Te refuza sau sunt plini de invidie, sa nu mai vorbim de grija ce o poarta caprei tale. Doar doar o murii si a ta.

Familia nu intotdeauna intelege actiunile tale, dar oricum ai fi si orice ai face, te accepta. Te iubesc. Insa mai mereu ei sunt prea departe de tine. Asa ca raman prietenii, care ori nu sunt, ori sunt doar niste nume in agenda telefonica, reale doar cand e nevoie de tine. Prin urmare, tragi linie si aduni...vorbe-n vant.

Mai sunt si acele momente de reintalnire, de rememorare "ah ce bine ne era odata, ce frumosi eram impreuna". Insa dupa evaporarea aburilor alcoolului, trec si aceste emotii. Apoi apar alte figuri si tu esti uitat undeva, scos de la naftalina cand esti ultima optiune. Te obisnuiesti si accepti. Doar iti sunt prieteni si ii accepti cu bune si cu rele pana cand ...altul/alta va desparte. Nimic nou.

Si atunci..de ce ai lasa o portita deschisa? De ce ai mai sta intr-un mediu meschin, murdar, actoricesc? Prietenii sunt pentru toata viata. Le dai un loc in viata ta si te astepti sa ii intalnesti si pe soare si pe ploaie. Ii ai aproape pentru a va invata unii pe altii iubirea, rabdarea, intelepciunea si frumosul. Ii aduni la un loc pentru ca asta e mostenirea ce nu rugineste si la care moliile nu ajung. Tot ce inseamna viata se rezuma la acele suflete care te sustin, care te impulsioneaza, cele care te ridica si cele care iti accepta nebuniile. Reciproc.

 

Asadar, de ce ti-ai baga furtuna in casa cand deja esti ravasit? De ce ai asculta plansul altora cand nu mai ai loc de lacrimile tale? De ce te-ai lasa furat cand deja le-ai dat tot ce ai avut? Cobori obloanele, intorci cheia in usa si iti aprinzi focul. Vine iarna si prietenii se numara in jurul focului. Unu..ah..umbrele nu se pun.

Etichete: edit post
4 Responses
  1. Ar trebui sa ne iubim pe noi insine si sa fie de ajuns...


  2. Dianna Says:

    ... se numară în jurul focul, cu o cană de vin fiert în mână și o îmbrățișare...

    >:D<


  3. Ruxandra Says:

    Prietenii ar trebui sa ii ai mereu acolo, langa tine. Dar de cele mai multe ori pleaca sau iti demonstreaza ca de fapt nu iti erau prieteni.


  4. http://www.youtube.com/watch?v=9VfW0B1YP7w&feature=related


:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu