I've gained the world..

..then i lost my soul.

"Şi ce foloseşte unui om să câştige toată lumea, dacă îşi pierde sufletul? Sau ce va da un om în schimb pentru sufletul său?"

Asta-i întrebarea! Așadar, cât valorează sufletul tău? Un ceas de iubire? Un pahar adânc și fără capăt? Un teanc de bani sau niște mărunțiș? Sau e fără preț și fără plată?
Cum ai putea să cuprinzi ceva de necuprins? Cum ai putea să măsori ceva nemăsurabil? Cum ai putea număra infinitul?

Suntem mai mult decât materie, mai mult decât emoții și trăiri, suntem bucăți din cer și stropi de har, umanizați și apoi pierduți în sălbăticie, pătați și uneori nevrednici, fugind ca primii oameni, ascunzându-ne goliciunea. Am fost cândva îngeri, acum suntem doar figuranți ce târâm după noi aripi false, peticite și prăfuite. Si pretindem că stăpânim lumea.

Nimic nu e al nostru...pentru că încet, încet, devenim tot mai mici, mai neînsemnați, mai murdari, mințiți de iluzia că suntem tot mai mari, mai puternici și mai de neegalat.

Deci, cu cât dai bucata ta de suflet?


I've gained the world then lost my soul
Maybe it's cause I'm getting old
All the people that I know
Have gained the world then lost their souls
Etichete: , edit post
5 Responses
  1. pikchiu Says:

    tot din categoria lucrurilor nemasurabile: "cata dragoste aveti in voi? un kil, un litru?" :)

    cica un nene nebun a calculat valoarea planetelor de curand. poate ai vazut. cred ca pretul e in noi insine, cat stim sa ne pretuim sau sa ne vindem pe nimicuri.


  2. Mih Says:

    Am vazut la stiri parca. Asta nu e altceva decat o dovada ca oamenii masoara absolut totul si judeca lucrurile dupa valori masurabile.


  3. Stefania Says:

    Frumoase postari ! Blogul tau este minunat !

    Eu sunt o bloggerita incepatoare , si am nevoie de putin ajutor pt a ma integra mai usor in lumea bloggerilor scriitori !

    Ai fi interesat/a de o promovare reciproca a blogurilor noastre prin bannare publicitare ?

    Astept un mail ( doryanna_324@yahoo.com ) in caz ca iti surade ideea si vorbim mai multe !

    Mult succes pe viitor !


  4. adu'ti sufletul inapoi chiar daca asta inseamna astepare sau cautare, sunt sigura ca il vei dobandi la momentul potrivit


  5. Anonim Says:

    bucata mea de suflet e prea maruntita ca sa aiba vreo valoare pentru careva. dar in schimb adunata...o valoare imensa de dragoste.


:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu