Rodind

Cine culege mai mult decat a semanat? Sau cine secera mai mult decat e rodit? Acea mana ce va compensa, va da fiecarui dupa masura cu care s-a daruit. Fiecare sarut amar, fiecare strangere slaba de mana, fiecare gand departe de cel carui ii vindeai vise desarte.

Pasul tau de azi va deveni maine o carare, vorba ta soptita va deveni lege pentru cel ce iti va asculta notele din glas si se va lasa inselat. "Nu fi cumparator de miere si vanzator de otrava." Caci ziua de maine e ziua in care vei culege ceea ce ai sadit. Asa ca azi, iubeste sincer, refuza cu blandete, saruta cu patima si zambeste cu inima. Maine poate nu vei mai avea sansa sa recuperezi soarele deja apus.


Arunca ploaie pe pamant, tu cer nemarginit, sa rodeasca iar lutul uscat din mine, sa uit talpile ce mi-au batatorit visele, iubirea si florile de nu-ma-uita.


[poza]
Etichete: , , edit post
2 Responses
  1. Baby R. Says:

    In fiecare zi, tot ce oferi e frumos sa oferi cu sufletul...Si asa te poti bucura in sinea ta in fiecare seara cand te pui in pat si te gandesti ca ai un suflet bun, nestiind daca mai vine ziua de maine sau nu.


  2. Ruxi Says:

    Ai un premiu la mine pe blog. Si vezi ca am schimbat adresa blogului. :P


:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu