Last drop

Mai mult ca sigur vorbeai serios când ai zis că sunt un nimic. Însă nu cred că inima ta a vorbit. Cu toate astea, ai dreptate...într-un fel.

În comparaţie cu unii, da, sunt nimic, dar sunt un nimic care se luptă pentru a deveni ceva, pentru a avea puterea de a fi contra curentului, de a deveni totul, dar nu pentru oricine, pentru că nu toţi vor aprecia, ci pentru cei dragi şi pentru o singură persoană. Pentru acel suflet care chiar şi doborât dacă aş fi, rămân un erou, care chiar dacă aş greşi, rămân omul perfect, omul iubit. Persoana pentru care singurătatea începe la doi paşi de mine.

Şi totuşi, sunt persoane pentru care însemn mult, poate prea mult decât ar trebui. Chiar şi pentru tine eram ceva, până să devin un nimic. Pentru mine asta conta cel mai mult. Valoarea care o aveam în ochii tăi. Acum, că ştiu că nu valorez nimic, poate e momentul să îmi întorc privirea şi să văd ce om mare se ascunde în mine, şi câţi de puţini l-au descoperit.

Ciudat e, că multe tu m-ai învăţat, multe tu mi le-ai inspirat. Fierul e încălzit în foc, topit în cuptoare, transformat, modelat, ca mai apoi să fie stins cu apă rece.
Ah, izvor al duşurilor mele reci!


Etichete: , edit post
6 Responses
  1. Dianna Says:

    dar de ce nu te uiţi şi la cei pentru care eşti exact invers? pentru alţii eşti acel ceva mult, mult mai valoros... mai schimbă ochelarii din când în când :)


  2. Mih Says:

    Ştiu..dar îmi păsa şi de părerea altora...zici sa schimb ochelarii?? poi cred ca ar trebui :P


  3. Se spune că nu contează cine eşti şi cum arăţi atâta timp cât te iubeşte cineva. Aşa că.. ce ţi-a obturat cărările?:-/


  4. Mih Says:

    ^ Ai mare dreptate. Nimic nu conteaza cand esti iubit. Si daca asta nu se mai intampla si acuma, e pentru ca in iubire e nevoie de complicitate. Cred ca asta a obturat cararile :)


  5. Mare chin e şi iubirea asta! De cele mai multe ori ne complică al naibii de mult vieţile, în loc să ni le descurce. Dar o să supravieţuieşti şi-o să-ţi reiei drumeţiile până când o nouă iubire o să-ţi obtureze din nou cărările..


    PS: Frumos blog, interesante idei! Spor la treabă!


  6. Mih Says:

    ^ Multumesc mult pentru aprecieri. Te mai astept pe aici :)


:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu