pentru ea, pentru fericirea mea...

e una din acele zile de vara, cand o simti in inima ta, pulsand pe un ritm nebun. e acea zi de vara cand ai goni cu viteza si cu geamurile deschise, cu muzica veche in difuzoare si dor de duca. e ziua cand nu ti-ai lua ochii de la ea, cand ai privi-o cum conduce cu buzele stranse ca intr-un sarut, cu soarele-i mangaindu-i fata. ai indrazni chiar sa fi gelos pana si pe soare, insa taci si o savurezi ca pe o gura de aer proaspat. e atat cat sa iti umple toata inima si sa nu ramana loc de altceva, altcineva. cu parul ca un snop de grau, bogat si copt, ce vantului ii place sa i-l sufle, soptindu-i la ureche cat e de frumoasa..si ah doamne, cat e!

e una din acele zile cand stii ca ti-ai gasit sufletul pribeag si ca fericirea nu exista doar in basme. e una din acele zice cand ai trage de volan pe dreapta, doar pentru ca ti-era dor sa o simti in bratele tale, ca o palma de racoare in zile de canicula. e una din acele zile cand ai zice orice tampenie sa o faca sa zambeasca, doar pentru ca te cucereste de fiecare data cu zambetul ei. si e usor timida, dar puternica. e tacuta, dar faptele ei vorbesc mai mult decat orice cuvinte. o adori pentru fiecare gest si fiecare secunda care trece langa ea.

ea e fericirea ta si adori zile ca asta, cand simti tineretea in vene si simti ca lumea e a ta. ea e bucuria ta si merita imnuri de iubire. 
de s-ar ivi iara noaptea pe neasteptate si ar umbri prezenta ei, tu ramai tare, caci ea e fericirea ta!
0 Responses
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu