ultima zi

daca ar fi ultima zi din numarul zilelor tale, ai cadea in genunchi pentru a multumi cerului tot ce ai trait? sau ai plange si ai dispera, cerand indurare? ai rememora primele sarutari, primele atingeri, sau ai blestema iubirile trecute si despartirile dureroase? ti-ai umezi buzele gustand sarutul de dimineata al omului pe care il iubesti, sau vei simti brate straine in jurul tau?

daca ar fi ultima zi din cele ce ti-au fost date fara pret si fara plata, ai numara sufletele ce le ai alaturi sau ai regreta inimile care le-ai frant? ce avere ai lasa in urma ta, una care o pot fura hotii si manca moliile, sau intelepciune si cuvinte de lauda? daca ar fi ultima zi si nu ai mai avea nimic in plus, ai pleca cu inima impacata? ai stii ca ai iubit indeajuns? ca ai iertat mai mult decat era cu putinta? ca ai fost iertat? ca ai muncit si ai castigat tot ce era de castigat? te-ai luptat indeajuns, sau ai indurat indeajuns? ai pleca stiind ca nu ai niciun regret si ca ti-ai trait viata ca si cum fiecare zi ar fi fost ultima?

dar ai uitat suflete de lut, ca fiecare clipa ti-e data si o data pierduta nu o vei putea recapata. ai uitat ca un suflet cazut la fel ca o stea, nu il vei mai putea pune pe cerul tau sa straluceasca. ai uitat ca ce nu faci la timp, nu vei face niciodata. ai uitat ca tot ce lepezi va ramane lepadat si iubirea o intalnesti o data in viata. 

asadar, daca ar fi ultima zi din viata ta, cu ce sarut pleci pe buze si cu ce parfum imprimat in pielea ta? cu ce cuvinte te-ai despartit de cei dragi azi? i-ai spus si aratat cata iubire ii porti? in ce brate ai dormit si ce ochi te-au trezit de dimineata? ar fi o ultima zi impacata?

e ultima ta zi in inima mea.
0 Responses
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu